Vilkår

Persondatapolitik for NaboGo ApS                    

 

  1. Om nabogo ApS

Nabogo ApS (“NG”) indsamler information for at drive vores forretning og give dig muligheder for at reducere trafikspild. Vi indsamler både personoplysninger og anden information til støtte for denne indsats.

 

  1. Om vores persondatapolitik

NG arbejder for at sikre, at dit privatliv beskyttes, når du bruger vores tjenester.

 

Vi har derfor en politik, der angiver, hvordan dine personlige data skal behandles og beskyttes. Hold dig opdateret om ændringer i denne fortrolighedspolitik ved at besøge vores websteder og mobilapplikationer (“Platformen”).

 

Vores persondatapolitik gælder for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med samarbejdet med dig. Dette gælder i forbindelse med alt kontakt med os, hvor vi indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger, og når du aftager vores ydelser på hhv. vores hjemmeside, i et kundeforhold eller efter en sag er afsluttet.

Som kunde hos nabogo ApS accepterer du hermed vores privatlivsbeskyttelsespolitik.

Denne persondatapolitik understøttes af en intern politik for vores medarbejdere, som skal sikre bevidsthed og overholdelse af gældende retningslinjer, som følge af EU’s Databeskyttelsesforordning og den nye danske databeskyttelseslov.

Du er altid velkommen til at kontakte Anders Muusmann på 71792244 eller anders@nabogo.com, hvis du har spørgsmål om vores behandling af personoplysninger. Se også pkt. 11, hvor vi beskriver dine rettigheder, og pkt. 12, hvor du finder vores øvrige kontaktoplysninger.

  1. Dataansvarlig – NG

Persondatapolitikken gælder for:

Nabogo ApS
Ved anlæget 20
7100 Vejle
CVR.: 39404060

  1. Personoplysninger

Ved persondata forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person (den registrerede).

Der skelnes i dansk persondatalovgivning mellem 2 hovedkategorier af personoplysninger:

  • Almindelige personoplysninger såsom navn, mail, adresse, telefonnummer, civil status, brugernavn, medlemsnummer, stilling, bankkonto og foto.
  • Personfølsomme oplysninger såsom helbredsoplysninger, allergier, politisk/religiøs overbevisning, fagforenings-forhold, statsborgerskab, børneattester og CPR-numre.

Vi indsamler som udgangspunkt alene almindelige oplysninger, herunder dit navn, e-mail, adresse, land, dine lokationsdata, billede af dig, uddannelse, arbejdsplads, mobilnummer og bankoplysninger.

Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, jf. nedenfor.

Når du bruger en mobilenhed, indsamler og bruger vi også din Apple Identifier til reklame (IDFA) og Google Advertising ID (AAID) til at genkende din enhed og supportaktiviteter på vores tjenester. Disse nummerværdier er ikke permanent bundet til din enhed, og afhængigt af dit operativsystem kan du nulstille det via dine enhedsindstillinger.

Andre oplysninger, som vi indsamler om dig kan f.eks. være din tid brugt på vores hjemmeside m.v. Denne information er ikke personhenførbar og vil ikke kunne afsløre din identitet.

  1. Formål, retsgrundlag og kategorier af personoplysninger

I forbindelse med leveringen af vores tjenesteydelser til dig, behandler vi nedenstående oplysninger til nedenstående formål.

Overordnet indsamler vi persondata til at styre vores forretning og køre vores tjenester.

  • Information, som du selv giver os ved oprettelse af din konto

Opretter du en konto hos os, benytter vi de data, vi indsamler til at drive vores forretning, annoncere og forbedre vores eksisterende platform, udvikle nye tjenester og for at forbedre og personalisere dine oplevelser, der interagerer med os.

Vi bruger også dine personlige data til at kommunikere med dig, herunder ved anmodning om teknisk support, onlinetjenester, produktinformationer eller til anden kommunikation, som du påbegynder. Dette inkluderer adgang til din konto for at imødekomme anmodningen om teknisk support. Vi kan beholde korrespondancen herom. Dine data bruges videre til at administrere din personlige konto og behandle bookinger og lifttilbud.

Navn, e-mail, adgangskode, land, placering og mobiltelefonnummer, fødselsdato, uddannelse, erhverv og en beskrivelse af dig samt bankoplysninger indsamles med hjemmel efter opfyldelse af en kontrakt, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b eller/og samtykke efter databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

  • Push-meddelelser m.v.

Når du registrerer en konto hos os, har du et valg om at modtage meddelelser om os og vores produkter og tjenester via e-mail og / eller push-meddelelser. Hvis du accepterer sådanne meddelelser, kan vi bruge dine personlige data og andre oplysninger til at kommunikere med dig om de NG-produkter eller -tjenester, du har købt eller benyttet, og til at give dig besked om andre produkter, tilbud og tjenester, som vi mener kan være af interesse for dig. Bemærk, at uanset dine e-mail- og push-meddelelsesindstillinger, kan vi sende dig meddelelser vedrørende ydelsen af vores tjenester, såsom revision af vores vilkår eller denne fortrolighedspolitik eller anden formel kommunikation vedrørende produkter eller tjenester, du har købt eller bruger, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b eller/og samtykke efter databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

 

  • Information, som indsamles ved brug af platformen

Når du bruger Platformen, indsamler vi automatisk information herunder personlige oplysninger, oplysninger om de tjenester du bruger, og hvordan du bruger dem, oplysninger om din nøjagtige eller omtrentlige placering, din IP-adresse eller din mobile enheds GPS. Disse oplysninger er nødvendige for tilstrækkelig udførelse af aftalen mellem dig og os, for at gøre det muligt for os at overholde juridiske forpligtelser samt vores interesse i at være i stand til at levere og forbedre Platformens funktionalitet.

Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er opfyldelse af en kontrakt med dig, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og/eller samtykke efter databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

  • Lokationsdata

Vi indsamler lokationsdata på flere måder:

  • Fra din trådløse operatør direkte fra den enhed, som du bruger vores tjenester på.
  • Den måde, hvorpå vi indsamler lokationsdata, er forskellig, afhængigt af om du får adgang til tjenesterne via et websted eller en mobilapplikation.
  • Hvis du får adgang til tjenesterne via en af vores mobile applikationer, vil måden, hvorpå vi samler lokationsdata, variere afhængigt af din mobile enheds operativsystem. Under alle omstændigheder indsamler vi ikke lokationsdata, medmindre du har tilladt indsamling, når du bliver bedt om det
  • Hvis du afviser at tillade indsamling af placeringsdata i appen, indsamler vi ikke dine placeringsdata.

Indsamling af disse data sikrer relevant funktionalitet, herunder muligheden for at vise et kort- eller en listevisning af nærliggende opsamlingspunkter.

Denne indsamling sker med lovhjemmel efter databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

  • Kontakt via sociale medier

Når du opretter forbindelse til os via sociale medier, kan vi indsamle konto- eller profiloplysninger.

Du kan vælge at aktivere, logge ind eller logge på tjenesterne via Facebook eller andre netværkstjenester (“Social Networking Services”). Når du opretter forbindelse ved hjælp af dine konti på sociale netværkstjenester, kan vi muligvis indsamle Personlige Data, som du har leveret til den sociale netværkstjeneste. For eksempel, når du logger ind med dine Facebook-legitimationsoplysninger, med dit samtykke, kan vi indsamle Personlige Data fra din Facebook-profil, der er tilladt under Facebooks brugsbetingelser, såsom din e-mailadresse. Hvis du ikke ønsker at give os disse oplysninger, skal du ændre indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger på din Social Networking Services-konto. For mere information, bedes du gennemgå oplysninger om personlige oplysninger og vilkår på din Social Networking Services-konto, som styrer, hvordan disse kontooplysninger indsamles og deles med os.

Vælger du dette, accepterer du at vi indsamler ovennævnte oplysninger, som dit navn og din e-mailadresse. Denne indsamling sker med lovhjemmel efter databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

  • Deltagelse i spørgeskemaer, kampagner m.v.

Når du deltager i spørgeskemaundersøgelser, kampagner, konkurrencer og andre kampagner, spørgeskemaer m.v. indsamler vi kontaktoplysninger og demografiske oplysninger. Når du anmoder om det, kan vi registrere dig i konkurrencer, programmer og tilbud samt vi kan benytte dine oplysninger til at underrette dig om tilbud.

Vi kan sponsorere konkurrencer og andre kampagner og vi kan anmode om, at du giver personlige data, som f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og alder og andre oplysninger, der kan være nødvendige for at deltage.

Vælger du at deltage, accepterer du, at vi indsamler ovennævnte oplysninger, som dit navn og din e-mailadresse. Denne indsamling sker med lovhjemmel efter databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

  • Salgsfremmende markedsføring, reklame m.v.

Hvis du giver dit samtykke, kan vi sende dig salgsfremmende meddelelser, markedsføring, reklame og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig baseret på dine præferencer og annoncering på sociale medier gennem sociale medieplatforme. Dette inkluderer konkurrencer, konkurrencer og andre salgsfremmende aktiviteter.

Du har altid muligheden for at bede NG om ikke at sende dig reklamemateriale eller information.

  • Korrespondance med nabogo og brugere imellem

Hvis du korresponderer med os via e-mail eller andre digitale kommunikationskanaler som SMS, beholder vi muligvis indholdet af dine meddelelser, dine kontaktoplysninger og vores svar. Vi gemmer også kopier af de meddelelser, du sender via nabogo til andre brugere.

Vi opbevarer muligvis oplysningerne i det brugerindhold, du sender på nabogo. nabogo har en legitim interesse i at behandle de nævnte personlige data for at hjælpe med at løse problemer mellem brugere eller mellem nabogo og en bruger, generelt forbedre vores kundeservice, minimere upassende indhold på platformen eller bedre forstå, hvordan vores brugere interagerer med platformen i for at forbedre produktet. Denne indsamling sker med lovhjemmel efter databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

  • Betalingsinformation

Nabogo indsamler anonyme oplysninger, der er linket til dine personlige betalingsoplysninger, som lagres af en tredjeparts betalingsudbyder. Ved at indsende dine betalingsoplysninger godkender du nabogo til at få adgang til og bruge disse oplysninger til at betale på dine vegne for transaktionen. Vores tredjeparts betalingsudbyder modtager også din e-mailadresse med det formål at hjælpe os med at linke betalinger til bestemte nabogo-brugere. Den modtager også oplysninger relateret til din session, da betalingen blev foretaget, inklusive enhedens IP-adresse.

Dette bruges af vores betalingsudbyder med det formål at identificere højrisiko og potentielt falske betalinger. Hvis du fjerner et betalingskort fra platformen, bevarer nabogo retten til at gemme de anonymiserede oplysninger, der kan identificere kortet hos vores betalingsudbyder. Dette er med det formål at opkræve gæld til nabogo. Hvis du sletter din konto med nabogo, sletter vi alle oplysninger relateret til betalingskort inden for 180 dage, forudsat at der ikke er nogen gæld forbundet med den lukkede nabogo-konto. Hvis du sletter din nabogo-konto og har gæld hos nabogo, eller der opstår gæld inden for 180 dage, opbevarer vi betalingsoplysninger, indtil der er gået 180 dage, siden den sidste inkasso blev afsluttet.

Denne indsamling sker med lovhjemmel efter databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b for at opfylde en kontrakt med dig eller for at overholde en juridisk forpligtelse, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c.

  • Betalinger

Vi vil, når du gennemfører køb via vores app gennem f.eks. MobilePay, Visa/Dankort og Mastercard udelukkende opbevare ikke personfølsomme betalingsdata. Mens udbyderen af betalingstjenesten indsamler betalingsoplysninger (kreditkortoplysninger), da de er nødvendige for en tilstrækkelig udførelse af aftalen med dig og for at overholde gældende lovgivning. Vores hjemmel er i så fald databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, b eller litra f. Al udveksling af data er dog i det hele betinget af, at en indsamling, registrering og videregivelse er nødvendig i den konkrete sag.

  1. Generelle principper for behandling af persondata

Principperne for vores behandling af personoplysninger følger den til enhver tid gældende lovgivning, jf. databeskyttelseslovens § 5, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 5, stk. 1, litra a-f. Vi overholder principperne for behandling af personoplysninger, uanset hvilken type personoplysninger vi behandler, og uanset hvilket grundlag oplysningerne behandles på. Behandlingsprincipperne er altid styrende for, hvordan vi håndterer de personoplysninger, som vi modtager.

  • lovlighed, rimelighed og gennemsigtighed

Indsamling og behandling af personoplysninger altid er lovligt.

Indsamling af personoplysninger behandles på en rimelig måde i forhold til den registrerede.

Indsamling af personoplysninger behandles på en gennemsigtig måde ved hjælp af anerkendte digitale sagsbehandlingssystemer således at vores kunder og klienter, til hver en tid ved anmodning kan få adgang til indsigt i de personoplysninger, vi opbevarer på vedkommende.

 

  • Formålsbegrænsning

Indsamling sker til udtrykkeligt angivne og legitime formål og ikke viderebehandles på en måde, der er uforenelig med disse formål.

Vi indsamler således alene de personoplysninger, vi har behov for. Medmindre vi har et andet lovligt grundlag for at indhente dem, indhenter vi dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

 

  • Data minimering

Oplysningerne altid er tilstrækkelige, relevante og begrænset til, hvad der er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil de behandles. Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet med tjenesten er afgørende for, hvilken type af data der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger.

 

 

  • Opbevaringsbegrænsning

Oplysningerne opbevares på en sådan måde, at det ikke er muligt at identificere de registrerede i et længere tidsrum end det, der er nødvendigt til de formål, hvortil de pågældende personoplysninger behandles.

Personoplysninger kan dog opbevares i længere tidsrum, hvis personoplysningerne alene behandles til arkivformål i samfundets interesse, til videnskabelige eller historiske forskningsformål eller til statistiske formål i overensstemmelse med artikel 89, stk. 1, under forudsætning af, at der implementeres passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som denne forordning kræver for at sikre den registreredes rettigheder og frihedsrettigheder

 

  • Integritet og fortrolighed

Personoplysningerne behandles på en måde, der sikrer tilstrækkelig sikkerhed for de pågældende personoplysninger, herunder beskyttelse mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse eller beskadigelse, under anvendelse af passende tekniske eller organisatoriske foranstaltninger.

Datatilsynets IT-sikkerhedstekster danner udgangspunkt for de overvejelser og vurderinger, som vi har foretaget efter databeskyttelsesforordningen vedrørende generelle tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Adgang til persondata er begrænses til personer, der har et sagligt behov for adgangen, og det indebærer så få personer som muligt, dog med behørigt hensyn til driften af virksomheden, da der samtidig skal være et tilstrækkeligt antal medarbejdere til at sikre driften af de pågældende opgaver ved sygdom, ferier, personaleudskiftning m.v.

Medarbejdere, der håndterer persondata, har fået instruktion og oplæring i processen, opbevaring og sikring.

Samtlige medarbejdere anvender adgangskoder for at få adgang til pc’er og andet elektronisk udstyr med persondata. Kun de personer, der skal have adgang, får en adgangskode og da kun til de systemer, den pågældende har brug for at anvende. De personer, der har adgangskode, må ikke overlade koden til andre eller lade den ligge, så andre kan se den. Kontrol af tildelte koder foretages mindst en gang hvert halve år.

Elektroniske medier, der kobles til internettet, vil have en opdateret firewall og viruskontrol installeret.

Ved opkobling til wifi, hvortil der er fri adgang, vil vi sikre passende sikkerhedsmæssige foranstaltninger under hensyntagen til det aktuelle teknologiske udviklingstrin på it-området.

  • Risikoanalyse og vurdering

Vi skal i forbindelse med vores sagsbehandling gennemføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der passer til de risici, som konkret er forbundet med vores behandling af Persondata.

Vi har gennemført en risikoanalyse, som ligger til grund for denne Persondatapolitik og vi har interne regler og procedurer, som fastlægger begrænsningen af adgangen til dine data, således at det kun er vedkommende medarbejdere, som har adgang til dine data.

 

  1. Videregivelse og overladelse af personoplysninger

7.1. Tredjemand
Dine data kan deles inden for NG-gruppen. Dette inkluderer deling af navn, e-mail og mobilnummer mellem brugerne for at hjælpe med at lette bookinger, når en reservation foretages.

Vi videregiver, sælger eller bytter aldrig dine data til markedsføringsformål til tredjepart uden for NG-gruppen. Data, der videresendes til tredjepart, bruges kun til at give dig de ovenfor nævnte tjenester, for eksempel medietjenester og integrationer med andre mobilitetsudbydere (her udveksles alene informationer om ankomst til specifikke mødesteder samt fornavn og første bogstav i efternavn).

7.2. Databehandlere
Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Det er f.eks. tilfældet, når vi lader en ekstern leverandør “hoste” vores data, f.eks. via vores mailsystem, Mailchimp.

Vores databehandlere behandler udelukkende dine personoplysninger i henhold til vores instruks, og vi indgår altid databehandleraftaler med vores databehandlere. Alle vores databehandlere er GDPR compliant.

  1. Overførsel til tredjelande

Vi overfører ikke dine personoplysninger til modtagere uden for EU og EØS.

  1. Opbevaring og sletning

Som udgangspunkt behandler vi dine personoplysninger, så længe der er et eksisterende kundeforhold mellem dig og os, dvs. så længe du har en konto hos os.

Derefter opbevarer vi efter en konkret vurdering personoplysningerne i op til 5 år, afhængigt af de konkrete oplysninger, for at varetage vores forpligtelser i henhold til hvidvaskloven, forældelsesloven m.v.

Sletning af persondata betyder i praksis, at persondata uigenkaldeligt fjernes fra alle lagringsmedier – herunder også flytbare medier – så de på ingen måde kan genskabes.

  1. Sikkerhed

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte dine data mod tab, manipulation og uautoriseret adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i takt med teknologiske fremskridt og udvikling. For at gøre køb via kreditkort hos os så sikkert som muligt, sendes al information i krypteret form. Dette betyder, at informationen videregives via en sikker forbindelse, og at eksterne parter ikke kan læse dine personlige data. Ved kortkøb arbejder vi med PCP-kompatible betalingstjenesteudbydere, der hjælper os med at kontrollere direkte med din bank, at kortet er gyldigt til køb. Vores betalingstjenesteudbydere behandler dine kortoplysninger i henhold til de internationale sikkerhedsstandarder PCI DSS, som blev udviklet af kortselskaberne VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCB. Dette betyder, at dine kortoplysninger behandles med et meget højt sikkerhedsniveau.

  1. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningens kapitel 3 en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Vi har indarbejdet klare interne retningslinjer og rutiner, som gør, at vi fuldt ud kan efterleve forordningens krav vedr. dine rettigheder.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte Anders Muusmann, anders@nabaogo.com & tlf 71792244. Du kan forvente svar på din anmodning uden unødig forsinkelse og senest en måned efter modtagelsen hos os. Vi kan anmode dig om (yderligere) dokumentation på, at du er, hvem du udgiver dig for at være, så dine private oplysninger ikke kommer i hænderne på de(n) forkerte.

11.1. Ret til indsigt, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 15
Du har ret til at se de oplysninger, som vi behandler om dig, og en række yderligere oplysninger, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 15, stk. 1-3. Du har dog ikke ret til indsigt, hvis imødekommelsen vil krænke andre rettigheder og friheder, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 15, stk. 4. Du har ligeledes ikke ret til indsigt, hvis din interesse i oplysningerne findes at burde vige for afgørende hensyn til enten private eller offentlige interesser, jf. databeskyttelseslovens § 22, stk. 1 og 2.

11.2. Ret til berigtigelse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 16
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, hvis de er urigtige eller forkerte. Det kræves dog, at oplysningerne rent faktisk er urigtige, og at dette ikke er udtryk for en anden subjektiv eller faglig vurdering.

11.3. Ret til sletning, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 17
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, før vi normalt skal slette oplysningerne.

11.4. Ret til begrænsning af behandling, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 18
Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

11.5. Ret til indsigelse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 21
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger med henblik på direkte markedsføring.

11.6. Ret til dataportabilitet, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 20
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og til at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

  1. Dokumentation

NG interne fortegnelser over vores behandling af personoplysninger.

  1. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på:

NaboGo ApS
Ved anlæget 20
7100 Vejle
CVR.: 39404060

Telefon: 71792244
E-mail: anders@nabogo.com

Ønsker du at indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

  1. Links til nærmere viden og værktøjer:

Persondataforordningen: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

Databeskyttelsesloven: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=201319

  1. Cookies

Vores websites anvender cookies og lignende teknologier til at indsamle og behandle oplysninger om vores besøgendes brug af vores websites og tjenester. Vi placerer dog kun nødvendige cookies, der sikrer den funktionalitet på vores website, som du beder og, og som er undtaget for krav om samtykke.

Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke. Du kan få flere oplysninger på vores hjemmeside om brug af cookies, og om hvordan du kan slette eller afvise dem. Hvis du vil tilbagekalde dit samtykke, så se vejledningen under vores cookie-politik.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der for dig resulterer i høj risiko for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Når der placeres cookies og lignende teknologier på dit terminaludstyr, kan der ske behandling af dine personoplysninger, fx oplysninger om din IP-adresse. Vores hjemmel til at behandle disse oplysninger er databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Vores legitime interesse er, at oplysningerne er nødvendige for, at vi kan udarbejde statistik over vores besøgendes brug af vores websites, og for at optimere vores websites.

Hvis du vil vide mere om vores anvendelse af cookies og lignende teknologier, kan du læse vores cookiepolitik https://cookieinformation.com/cookie-and-privacy-policy/