Medieomtale

Onsdag den 11. december 2019

Kommuner indgår aftale med ny samkørselstjeneste: App skal styrke udviklingen i lokalområder (bemærk, artiklen kræver prøveabonnement)

Læs mere

Søndag den 22. september 2019

Ny app skal fylde bilsæderne op på de mindre ture. Hør indslaget fra P4 Weekend Sjælland, hvor Kasper bliver interviewet om NABOGO. Du kan finde indslaget 1 time og 7 min. inde i udsendelsen - og en opsamling med ekspertudtalelser efter 1 time og 16 min.

Lyt her

Tirsdag den 10. september 2019

Smidstrup-Skærup er prøveklud for ny mobil-app. Ny applikation til mobiltelefonen skal gøre det nemmere at hjælpe og blive hjulpet med kørslen for indbyggere i landsbyer. Borgerne i Smidstrup og Skærup er i den forbindelse med i pilotprojektet.

Læs mere

Mandag den 9. september 2019

Fyld bilen op: Ny app gør det lettere at komme til og fra byen. En ny app skal gøre det muligt for borgere i Smidstrup at fylde bilen op, når køreturen går mod de større omkringliggende byer.

Læs mere

Mandag den 9. september 2019

Ny app hjælper: Tag din nabo med i bilen. Det kan være en udfordring at bo på landet, hvis man ikke har bil. Ny app bliver nu testet i Smidstrup, og den skal hjælpe naboer til at finde sammen i bilerne.

Læs mere

Download NABOGO

i App Store eller Google Play