Download vores app og
opret en brugerprofil

Herefter er du klar til at indtaste dit faste kørselsbehov til arbejde eller uddannelse. Dette gøres ved at oprette en pendlerprofil. Du kan også vælge blot at søge efter et enkelt lift. Læs mere om at oprette bruger- og pendlerprofil i denne guide.

Opret din profil

Nem og hurtig bekræftelse

Så snart der er en samkørselsmulighed, får du besked. Se også allerede i dag, om der er nogen, der kører samme vej som dig. App’en kan bruges på alle platforme, og du booker et lift med ét klik.

Anmod om et lift

Faste priser og mødesteder

Vi har fastlagt kilometerprisen på forhånd, og du betaler nemt via app’en. Mødestederne er også defineret, så du nemt kan blive samlet op og sat af.

Download vores app og
opret en brugerprofil

Herefter er du klar til at indtaste dine faste ture til arbejde eller uddannelse. Dette gøres ved at oprette en pendlerprofil. Du kan også vælge blot at oprette et enkelt lift. Læs mere om at oprette bruger- og pendlerprofil i denne guide.

Opret din profil

Nem og hurtig bekræftelse

Så snart, der er en, der vil køre med, får du besked. Tjek også allerede i dag, om der er nogen, der skal samme vej som dig. App’en kan bruges på alle platforme, og du godkender en anmodning med ét klik.

Tilbyd et lift

Faste priser og stoppesteder

Vi har fastlagt kilometerprisen på forhånd, og du bliver betalt direkte via app’en. Stoppestederne er også defineret, så det er nemt at samle passagerer op langs din rute.

SE OGSÅ VORES ANDRE PRODUKTER

Oftest stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de fleste spørgsmål om NaboGO

Normalt vil NaboGO anbefale brugerene at rejse så mange sammen som muligt, men under den aktuelle coronapandemi har vi lagt restriktioner på platformen, så vi følger myndighedernes anbefalinger. Det betyder, at der i øjeblikket rejser højst tre personer i samme bil. Og vi opfordrer til, at det – så vidt muligt – er de samme personer, der rejser sammen.

Et mødested er et prædefineret, digitalt stoppested, som skal gøre det så nemt som muligt at arrangere lift i hverdagen. Med mødestederne ved brugerne præcist, hvor de skal mødes, og NaboGO og kommunen har som ambition, at mødestederne placeres der, hvor det er naturligt for en bil at samle passagerer op. Når brugerne opretter en tur, vil start- og slutdestinationen endvidere automatisk blive registreret som et mødested.

Årsagen til, at der ikke er placeret mødesteder alle steder i Danmark, er, at NaboGO som udgangspunkt kun placerer mødesteder i kommuner, som har indgået et samarbejde med NaboGO (se siden Partnerskaber). Vi tror på, at det kræver en helhjertet indsats fra NaboGO, kommuner og virksomheder at ændre folks vaner i forhold til den daglige transport, og derfor kræver placering af mødestederne og selve kommunikationsopgaven i forbindelse med en lancering en stor indsats af alle parter.

Hvis du mener, at der bør ligge et mødested nær din bolig eller arbejdsplads, kan du skrive til NaboGO, og så vil vi med glæde oprette det ønskede mødested. Det gælder også i kommuner, hvor NaboGO ikke har en aftale. Mangler du et mødested tæt på dig? Så skriv til os her >

Ja, du kan godt aflyse din liftaftale, og du bliver ikke opkrævet et gebyr. Dog opfordres lifttagere – ligesom det er tilfældet for liftudbydere – at aflysninger sker i så god tid som overhovedet muligt.

Som liftudbyder kan du til enhver tid aflyse din tur uanset, om du har en aftale eller ej. Det koster ikke noget.

Hvis du blot har udbudt et lift – og ikke har en aftale – kan dette liftudbud slettes eller justeres under fanen “Liftudbud”, som findes under fanen “Mine aktiviteter”.

Hvis du har modtaget og godkendt en anmodning fra en lifttager, kan du aflyse eller justere tidspunkt for lift under fanen “Aftaler” under “Mine aktiviteter”. For at mindske ulejligheden mest muligt for lifttager, bør sådanne ændringer kun foretages, hvis de er strengt nødvendige, og de bør foretages så tidligt som muligt.

Hvis en liftudbyder må aflyse, henviser NaboGO lifttager til andre tilgængelige muligheder, fx kollektiv transport og kommunens flextrafik, som også fremgår på NaboGOs platform.

Som liftudbyder kan du altid skrive en fælles besked til dine lifttagere. Du finder den pågældende beskedfunktion under ”Aftaler” under ”Mine aktiviteter”.

Nej. NaboGO har fastsat en kilometertakst, som sikrer, at der ikke kan tjenes penge på at udbyde lift, da omkostningerne ved at køre i egen bil overstiger indtægten. Dermed kan det betegnes som samkørsel efter de gældende skatteregler.

NaboGO udbetaler pengene ca. én gang om ugen. Der kan derfor godt gå nogle dage fra en gennemført aftale til udbetaling. Har du spørgsmål, eller mangler du en udbetaling, er du meget velkommen til at skrive på support@nabogo.com.

For både liftudbydere og lifttagere gælder det, at man ‘starter’ forløbet ved at trykke på ”Start tur – gå til rute” som findes i ”Aftaledetaljer”. Her vil modpartens placering fremgå via en livevisning, og det vil dermed være muligt at følge bilen, når den kommer kørende frem mod det aftalte mødested.

Ved at udfylde en pendlerprofil vil det være muligt at undgå stort set al daglig koordination. Det betyder, at detaljer for mødested, mødetidspunkt osv. automatisk aftales via appen uden, der skal foregå koordinerende dialoger via beskedfunktionen. Afregningen er også fastlagt og sker automatisk via platformen. Du kan naturligvis altid justere din pendlerprofil, fx slette udvalgte faste dage eller justere tidspunkter.

Prisen udregnes automatisk ud fra en fast kilometertakst. Kilometertaktsten er sat til 1 kr. per kilometer for kilometer 1-10, 0,75 kr. per kilometer for kilometerne 11-20 og 0,5 kr. per kilometer over 20 kilometer.

Liftudbyder modtager det fulde beløb, som opkræves hos lifttager bortset fra et mindre betalingsgebyr, som NaboGO inddrager til at betale for transaktionen via banken.

NaboGO ligger ikke inde med kreditkortoplysningerne, da disse er opbevaret af Quickpay, som er en af de mest anvendte og sikre udbydere af betaling online.

Du kan slette din konto ved at gå ind i indstillinger under menuen øverst i højre hjørne. Hvis du sletter din konto, aflyses alle aftaler.

Brugere af NaboGOs platform skal være 18 år gamle, og årsagen hertil er, at vi ikke på nuværende tidspunkt indhenter børneattester mm.

Download NABOGO

i App Store eller Google Play